joi, 28 mai 2015

Minciunile profitabile ale stiintei (Partea a IV-a): Asa-zisa izolare a HIV


Exista oare un "virus SIDA" sau nu cumva toti oamenii si toate animalele produc particule celulare similare in conditii de stres?

SIDA - cea mai celebra categorie de boli din lume. Se diagnosticheaza prin teste HIV, despre care se sustine ca ar fi exacte. Se sustine ca aceste teste ar gasi niste particule retrovirale (HIV), despre care se sustine ca ar fi unice si ar distruge o subcategorie de limfocite numite limfocitele T.

Dar oare e ceva adevarat din afirmatiile de mai sus?   
autor: Liam Scheff (articol tradus si adaptat)

retro particlesIntrebare: Ce sunt retrovirusurile?
Raspuns: "Retrovirusurile" sunt particule din ADN-ul uman care apar in situatii de stres celular. Puteti identifica particulele din poza alaturata? E foarte greu.
[Foto stanga] “Micrografie de particule retrovirale. Diametrele tuturor acestor particule sunt aprox. 100 nm. (microfotografiile provin de la dr. Matthew Gonda.)” Sursa: ncbi.nlm.nih.gov
(A) Tip A. Particule intracisternale A in reticul endoplasmatic.
(B) Tip B. Soarece.
(C) Tip C. Virus de leucemie murina [familie de soarece].
(D) Tip C. Virus de leucoza aviara [pasare].
(E) Tip D. Virus simian [maimuta] Mason-Pfizer.
(F) BLV/HTLV. Virus de leucemie bovina [vaca].
(G) Lentivirus. Virus al imunodeficientei bovine [vaca].
(H) Spumavirus. Virus sincitial bovin [vaca].
(I) Tip B. Virus de tumoare mamara la soareci.
(J) Tip C. Pseudoreplica colorat cu acetat de uranil.
(K) Lentivirus. Virus purificat, in forma de con, miez de virus al anemiei infectioase ecvestre [cal].
(L) Scan cu microscopie electronica al unor particule retrovirale in dezvoltare.

Luc Montagnier si particulele sale "nascande"


Foto dreapta – Arata aceste particule precum cele de mai sus? Care? Toate? Cateva? Majoritatea?

Acestea sunt micrografiile dr. Montagnier din 1983 ale "LAV" (Science 1983). LAV este prescurtarea pentru “virus asociat cu ganglioni limfatici inflamati (swollen-lymph-node-associated virus).” Dr. Montagnier stimulase o cultura de celule adaugand toxine (metoda obisnuita de laborator) pentru a determina celulele sa produca aceste minuscule particule "nascande" (adica in proces de "inmugurire"  = budding particles). Celulele ii apartineau unui barbat francez care suferea de ‘limfadenopatie’ sau ‘ganglioni limfatici inflamati’. Fiind homosexual, barbatul era considerat ca avand “risc de SIDA.”

Se stie ca particule minuscule nascande precum acestea apar in toate speciile animale, in celule sanatoase si in celule bolnave, in cancer, in boli autoimune, in sarcina etc.

Dr. Montagnier nu a putut sa purifice (sa izoleze si sa separe) aceste particule - erau prea fragile si nu erau suficiente cantitativ. El a scris ca ele apartineau familiei "HTLV", adaugand ca erau “foarte diferite” de HTLV. El nu a pretins ca ele ar fi cauzat vreo boala, a afirmat doar ca “Rolul acestui virus in etiologia SIDA ramane a fi determinat.” Montagnier a trimis esantionul cu celule la dr. Robert Gallo in SUA, care le-a folosit (adica le-a furat) pentru alt experiment.


Salivand pentru “HIV”

In stanga avem fotografiile unui experiment din 1984 (Groopman, et al) realizat cu sange si saliva. Acele celule au fost de asemenea stimulate chimic si imbibate cu toxine, ceea ce determina distrugerea celulelor, care in timp ce mor elibereaza tocmai acele mici particule in proces de "inmugurire" (budding particles). Putem vedea un numar de asemenea particule in budding pe suprafata masei centrale. Ce reprezinta ele?
Aceste experimente au fost facute de cercetatori, inclusiv de Robert Gallo, care luase celulele lui Montagnier si le
amestecase cu o multime de alte chestii, inclusiv celule de la cel putin 10 barbati pe care el ii considera ‘in pericol de SIDA’, de asemenea celule leucemice, precum si stimulente toxice.
Celulele leucemice erau leucocite (sau celule T), care deja contineau o cantitate mare de particule "nascande". Gallo a numit aceste particule virusuri "HTLV" (virusuri umane limfotrope T). El a pretins ca aceste virusuri ar cauza cancer (un neadevar), apoi a pretins ca in acea mixtura haotica ar fi descoperit un alt virus, care ar cauza sarcomul Kaposi (un alt neadevar). Pe acest nou "virus" l-a denumit “HTLV-III”, nume schimbat ulterior in "HIV". Gallo a pretins ca aceste particule 'noi' ar distruge celulele T (un alt neadevar).

Asa a inceput teoria SIDA.

 Matthew A. Gonda – Maestrul flip-flop-ului


Matthew Gonda, coautor al publicatiei de mai sus cu "virusul in saliva", era expertul in microscopie electronica al Institutului National de Cancer din SUA, caruia Gallo ii trimisese fotografii cu noile particule de "HTLV-III" spre analiza.

INAINTE de a publica lucrarea de mai sus impreuna cu Gallo, dr. Gonda ii returnase lui Gallo fotografiile cu “HTLV-III” cu urmatoarea scrisoare [imaginea din dreapta]:
“As vrea sa evidentiez ca “particulele” in microfotografii sunt reziduurile unei celule degenerate. Nu se vad alte particule extracelulare asemanatoare cu un virus (“virus-like particles”)… Micile vezicule extracelulare sunt cu cel putin 50% mai mici decat HTLV. Din nou, aceste vezicule pot fi gasite in orice pelet celular. Nu cred ca vreuna din aceste particule este HTLV I, II, sau III.”

Ei, dar iata ca la putin timp dupa aceea, Robert Gallo a tinut celebra conferinta de presa impreuna cu ministra sanatatii din SUA, la care s-a proclamat ca Gallo ar fi gasit "cauza  p-r-o-b-a-b-i-l-a  a SIDA", care ar fi fost HTLV-III.

Gallo a anuntat acest lucru inainte de a fi publicat fie si o singura lucrare despre HTLV-III. Gallo nu purificase HTLV-III si nu demonstrase ca acel HTLV-III ar fi fost altceva decat una din sutele de mici particule care inmuguresc din celule muribunde, in procese cum ar fi cancerul, stresul, sarcina, starea de boala sau prin stimulare toxica. Ei bine, anuntul public se pare ca l-a convins si pe dr. Matthew Gonda sa renunte la analiza de mai sus si sa urce si el din mers in trenul banilor.

AIDS – Boala sarutului?


Trebuie retinut ca fotografia de mai sus a lui Gonda si a lui Gallo cu “HTVL-III” (redenumit ulterior “HIV”) este facuta cu material genetic din saliva umana! Lucrarea precizeaza: “Virusul a fost de asemenea izolat din saliva a opt din cei 18 indivizi seropozitivi la anticorpii specifici pentru HTLV-III… din saliva a patru din pacientii ARC si la patru din homosexualii sanatosi.” 
Cu alte cuvinte, daca e sa-i credem pe acesti cercetatori, noi toti avem in gura un "HIV" infectios. Ni se spune asa ceva de catre expertii SIDA? Ia sa-i intrebati!

Daca oamenii ar fi luat la cunostinta rezultatele cercetarilor lui Gallo, ar fi iesit cu panica in masa. Titlurile ziarelor ar fi urlat: “SIDA se ia prin vorbit, prin atingeri, prin sarut si prin tuse!” Ar fi urmat un val de teroare in masa, economia s-ar fi prabusit, iar paranoia SIDA ar fi cuprins intreaga planeta, in loc sa se concentreze mai intai pe o micuta categorie de drogati si homosexuali, iar mai tarziu pe bietii africani muritori de foame.

Pe de alta parte, daca s-ar fi sustinut si oficial ca “HTLV-III” a fost gasit in saliva, atunci cu siguranta ca macar un singur cercetator onest ar fi iesit in public sa spuna adevarul: “HTLV-III nu este o singura structura, ci mai multe particule celulare aflate in proces de "inmugurire" (budding), particule care au fost stimulate din mostre de tesut cu ajutorul unor chimicale toxice dure; acele chimicale sunt utilizate exact cu acest scop  – de a cauza manifestari retrovirale. Acele particule sunt rezultatul si nu cauza toxicitatii.”

Dar iata ca aceste fotografii nu au fost puse la dispozitia publicului, iar discutia publica despre "SIDA prin saliva" nu a mai avut loc, caci ea ar fi distrus modelul SIDA inca din leagan. De aceea, azi citim "HIV nu se transmite prin saliva". Tactica "doar sange si sperma" s-a dovedit extrem de lucrativa si a permis niste interventii sociale si politice masive atat in SUA cat si in alte tari. Deja este clar ca "stiinta" la SIDA merge doar atat de departe cat este nevoie pentru a crea un efect politic. 

Jocul de-a "gasiti diferentele"!


In 1988, o echipa de cercetatori (O’Hara, et al) a fotografiat celule din ceea ce ei considerau pacienti cu SIDA si pacienti fara SIDA, pentru a vedea ce anume produce ‘HIV’.
Puteti deosebi pozele?


Cercetatorii au observat ca in 90% din grupul cu SIDA au gasit particule din ‘HIV’, iar in 88% din grupul fara SIDA au gasit particule identice, “imposibil de deosebit din punct de vedere morfologic”.
Concluzia lor: “Prezenta unor asemenea particule nu indica prin ele insele infectia cu HIV.”

Deci nu, nu prin particule se conchide ca ati fi “infectati”, nici prin testele HIV ale caror proteine provin din aceste culturi si au reactii incrucisate cu proteine produse de corpul uman (si chiar de animale) la aproape orice boala si afectiune a metabolismului, inclusiv in sarcina!

Deci ce anume iti spune ca esti “infectat cu HIV?” Buna intrebare.
Raspuns: Nu exista niciun raspuns stiintific.

Chiar si asa, toate medicamentele "antiretrovirale" administrate pacientilor vizeaza exclusiv distrugerea acestor particule mici aflate in proces de inmugurire, indiferent unde se gasesc ele - in pacienti asimptomatici care sunt testati "seropozitivi", in pacienti bolnavi de cancer sau in femeile gravide din toata lumea. Rezultatul? Medicamentele distrug celulele si par sa distruga si acele particule in formare, iar distrugand celulele pacientilor, mai devreme sau mai tarziu ii distrug si pe pacienti.

Testul Dr. Bess


In 1997, o echipa de cercetatori (Bess, et al) au incercat sa purifice "HIV". A purifica inseamna ca au incercat sa surprinda acea "particula infectioasa" care le scapase atat de multi ani. Cercetatorii ajunsesera sa creada ca HIV era o structura "vicleana", ca era mereu diferit, mutand constant si drastic, dar in acelasi timp ar fi fost atat de slab si fragil ca nu putea fi purificat de unul singur, ca alte particule [hehehe - n.m.].

Fotografiile facute in urma tentativelor lor (vezi mai jos) arata doar un camp de reziduuri celulare si microvezicule (particele din celule), dar nici urma de particule retrovirale purificate.

Stiinta SIDA in prezent


25 de ani de cercetare in domeniul SIDA ne-au demonstrat urmatoarele: “HTLV-III”-ul lui Gallo nu are nicio marime sau secventa genetica diferentiata si reproductibila; proteinele care ar face parte din acest "HTLV-III" si doar din acest "HTLV-III" pot fi gasite in aproape orice tesut uman bolnav sau aflat sub stres celular. Proteinele si secventele genetice “LAV/HTLV-III/HIV” trebuie carpite prin "intelegeri de consens" intre diferitele laboratoare deoarece -tot pescuind in liniile celulare degradate- cercetatorii gasesc mereu chestii diferite pe care sa le numeasca "HIV".
In plus, nu s-a demonstrat niciodata ca macar una singura din toate formele de "HIV" ar afecta celulele T. Dar nimic din toate acestea nu a contat pentru cercetatorii din domeniul SIDA, deoarece teoria SIDA este despre frica, politica si control social si nu a fost niciodata despre stiinta. 


Sunteti plini de HERVi


HERV inseamna "retrovirus endogen uman" (“Human endogenous retrovirus”) si este ceea ce vedem in fotografiile de mai jos si in toate celelalte imagini! Corpul nostru inoata in aceste particule! Aparitia lor in corpul nostru poate fi indusa in functie de nivelele de stres si toxicitate. Ele pot fi suprimate, prin tratament cu antitoxine. Da, imaginati-va, ceea ce este prezentat drept "HIV" (in realitate particule create de celule muribunde!) poate fi suprimat atunci cand hranim celulele cu nutrientii de care acestea au nevoie pentru a-si regla ADN-ul, adica seleniu si glutation. Celulele pot fi stimulate sa "induca virusul" sau pot fi tratate cu nutrienti pentru a "suprima virusul". Si pot face acelasi lucru cu pacientii.

Cautati pe net studii despre "seleniu si HIV" sau "seleniu si cancer" si veti vedea ce fac o mana de cercetatori onesti cu banii vostri. Acesti cativa cercetatori dezvolta modalitati de a trata afectiunile fara a-si ucide pacientii cu medicamente periculoase, speculative, bazate pe un plan de atac intr-o directie complet gresita. 

Poza stanga – HERVs in placenta umana.
Poza dreapta – “Sistem de inmugurire, budding system. (HERV "reinviat"). 
Celule umane creeaza proteine structurale din retrovirusul "inviat", HERV-KCON, dezvolta particule asemanatoare cu retrovirusurile si le elibereaza din membrana celulara, la fel cum ar proceda niste celule "infectate" cu un asa-zis retrovirus.
(Credit: Image courtesy of Rockefeller University)




Care este solutia?


Ca la toate problemele de coruptie, solutia este deschidere si onestitate totala, libertate de informare si discutii libere si deschise. Deci sa vorbim. Sa vorbim despre problemele cu diagnosticarea in SIDA, cu stiinta si medicina defecta care inconjoara aceasta teorie; aceeasi medicina defecta care acum infecteaza tot ce tine de sanatatea publica.

De la inscenari de pandemii false pana la cruciade majore cu vaccinuri netestate, traim intr-o era de stiinta publica total corupta si scapata de sub orice control. Dar ne putem recastiga controlul, invatand mai multe despre ceea ce se intampla, discutand si solicitand schimbari de natura politica. Dar mai ales, ne putem recastiga controlul aparandu-ne dreptul la alegeri independente, la consimtamant informat in medicina si in orice alt domeniu.

Pentru mai multe informatii despre problemele si solutiile legate de frauda medicala cu SIDA, puteti vizita site-urile urmatoare:
http://www.virusmyth.com/aids/hiv/mcinterviewsl.htm
http://www.ThePerthGroup.com
http://www.virusmyth.com/aids/hiv/epreplypd.htm
http://www.altheal.org/isolation/isolhiv.htm

________________________

Sursa articolului: http://www.omsj.org/blogs/how-aids-didnt-become-a-kissing-disease

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pot avea si oamenii testati negativ o "incarcatura virala" mare?


Medicul german dr. Juliane Sacher, care trateaza de peste 30 de ani oameni cu diagnostic (!) de HIV, a participat in anii '90 la proiectul national HIV, coordonat de guvernul german, si la studii cu privire la tratamentul oamenilor diagnosticati cu HIV. Intrucat pacientii dnei dr. Sacher NU primeau "tratamentele" antivirale alopate si deci le mergea mult prea bine, au fost exclusi si studiile au fost intrerupte!!!

Dna dr. Sacher a verificat intr-un mod interesant minciunile stabilimentului alopat cu privire la HIV si AIDS: a trimis probe din sangele ei propriu (date drept probe ale unui pacient "pozitiv") si a rugat sa se masoare "incarcatura virala"... Si, exact cum se astepta, desi ea este negativa, laborantul a crezut ca analizeaza sangele unui "pozitiv", a calibrat testele in conformitate cu rezultatul dorit si bingo, a iesit incarcatura virala de 1800! La un om la care testul HIV iesise NEGATIV :-)

De doua ori a facut dna dr. Sacher acest experiment si de doua ori a rezultat "incarcatura virala" mare. 
 
 

Va intrebati CUM se poate intampla asa ceva? In prospectul unui asemenea test pentru masurarea incarcaturii virale scrie:
"Testul nu este conceput pentru a fi folosit ca screening pentru HIV sau ca si test de diagnosticare pentru a confirma prezenta unei infectii cu HIV"

The AMPLICOR HIV-1 MONITOR test, is not intended to be used as a screening test for HIV or as a diagnostic test to confirm the presence of HIV infection." (Roche, Amplicor HIV-1 Monitor Test Kit, section "Intended Use")“
 
 
Si acum va intreb: DE CE se permite masurarea "incarcaturii virale" cu un asemenea instrument INADECVAT? CUM indeplineste acest test criteriile stiintifice ale validitatii?

Cea mai pertinenta explicatie despre faptul ca asa-zisa "incarcatura virala" NU demonstreaza prezenta vreunui HIV ipotetic a furnizat-o prof. Etienne de Harven, expert in microscopie electronica: aici-link.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

In final, va invit sa urmariti un interviu din 1994 al biologului german dr. Stefan Lanka, sa intelegeti ca HIV nu a fost izolat niciodata si sa constientizati ce se intampla cu adevarat in laboratoarele unde se pretinde ca se fac cercetari cu "HIV".



Acum stiti adevarul! 

Dati mai departe, pentru ca acest holocaust medical sa inceteze cat mai repede! 

2 comentarii:

  1. Ce binecuvantare, am tot cautat dovezi si acum incep sa vad ca eram cat pe aci sa ma autocondamn la moarte luand de bun diagnosticul lor. Nu stiu cine esti si cine mi te-a adus in cale (adica da,Google), dar iti doresc ca binele ce-l faci altora sa-ti se intoarca la infinit!
    Geo

    RăspundețiȘtergere