sâmbătă, 30 mai 2015

Cum se produce vaccinul antirujeolic?

Pe pariu ca v-ati pus aceasta intrebare de nenumarate ori? CUM se produce, dom'le, un vaccin? Cum se produce vaccinul ROR, de exemplu?

Ei bine, si eu mi-am pus aceasta intrebare, iar de curand am gasit si o sursa oficiala, direct de la CDC, despre "Izolarea si identificarea virusului pojarului in culturile celulare".

 
Preparation of measles vaccine
at the Tirana Institute of Hygiene and Epidemiology WHO
photo by D. Henrioud


Am descoperit aceasta sursa prin intermediul publicatiilor unei jurnaliste de exceptie, Janine Roberts. Am cumparat cartea ei: Frica de invizibil (Fear of the Invisible), pe care o recomand calduros tuturor celor care gandesc si care doresc sa se informeze din surse independente si oneste. 

In aceasta publicatie oficiala, CDC-ul descrie in amanunt procesul de "izolare" a "virusului" pentru ca acesta sa poata fi folosit in productia unui vaccin. 

Citat: "este de preferat izolarea virusului deoarece aceasta este cea mai sigura dovada directa pentru infectia cu virusul pojarului". Ei bine, haideti sa vedem in ce consta aceasta "dovada" si cat de sigura este.

Pentru inceput, se obtine de la un pacient diagnosticat cu pojar (caci -nu-i asa?- stim cat de "sigure" sunt diagnosticele de pojar, haha!) o mostra de urina sau lichid din gura sau din nas.

Urmatorul pas: se sacrifica o maimuta marmoset, se extrag niste celule care sunt denaturate si imbolnavite (poate prin iradiere) si apoi se mai adauga si materialul genetic asociat cu boala Epstein-Barr! O asemenea linie celulara extrem de bolnava se cheama "substrat permisiv" si -dupa cum ne informeaza mai departe CDC- este de 10.000 de ori mai sensibila la "virusul" pojarului decat celulele umane normale. In traducere libera: celulele sunt atat de bolnave incat e mai usor de "demonstrat" ca sunt usor de distrus si apoi punem totul in carca "virusului".

Retineti: "Celulele B95-8 se achizitioneaza de la American Type Culture Collection (# CRL 1612)" - cu alte cuvinte, nimeni nu mai "izoleaza" nimic independent, toti cercetatorii lucreaza cu linii celulare care le sunt furnizate din alte parti.

Asta era in 2002. Intre timp la anumite laboratoare (dar nu la toate!!) au trecut de la linia celulara B95a la o alta linie celulara numita Vero/hSLAM (linie celulara din rinichii maimutei verzi africane), dupa ce anuntasera ca linia B95a era infectata cu "virusul Epstein-Barr" si -atentie!- principala lor problema era ca "laborantii erau in pericol" (!!). Pentru bebelusii injectati ulterior cu material genetic contaminat nu era niciun pericol, evident!     

Peste aceasta linie celulara deja bolnava (contaminata si cu ser fetal bovin, sa fie masa bogata), laborantul cu manusi si ochelari de protectie adauga o enzima toxica numita tripsina (denaturarea prin tripsinizare, tripsina avand rol de degradare a proteinelor). CDC-ul ne anunta ca trebuie sa ne asteptam ca in 30-60 de secunde unele celule sa se "disocieze" si sa cada de pe suprafata recipientului, ca si cum ar fi fost otravite. Evident, din moment ce ele chiar au fost otravite. Acum se adauga ceva nutrienti (glucoza etc.) si se lasa 2-3 zile pentru ca restul de celule sa se refaca oarecum.

Screenshot al versiunii din 2001!

Acum, peste aceasta linie celulara tratata in acest mod se adauga mostra de material genetic de la pacientul bolnav (ati retinut: urina sau lichid din gura sau din nas). Dupa vreo ora, se inspecteaza celulele din cultura sub microscop, pentru a vedea daca celulele sunt deformate sau inca mai plutesc libere precum pluteau inainte de intoxicare... pardon, tripsinizare. Daca celulele sunt deformate, CDC-ul sustine ca aceasta este dovada ca "virusul" pojarului este prezent si imbolnaveste celulele (!!!??), asta dupa ce tocmai se adaugase o substanta toxica si celulele erau deja bolnave si infectate dinainte...

De ce aceasta boala ar fi cauzata de un virus? Adica ei otravesc celulele, le contamineaza masiv ... si apoi sustin ca acele celule trebuie sa fie bolnave de pojar cauzat de un virus? Unde e logica?

CDC-ul insa nu are niciun dubiu. Instructiunile sunt: daca 50% din celule sunt acum vatamate, "razuiti celulele in cultura" si apoi "stocati-le la -70°C pe post de stoc de virus rujeolic izolat" (!?!?!?). Este deja clar ca toata aceasta mixtura contine multe particule si toxine din celulele bolnave si imbolnavite care au fost folosite pentru linia celulara - dar oficial se sustine ca avem de-a face cu un "izolat de virus rujeolic" care poate fi folosit pentru productia de vaccinuri!

De fapt, nimeni nu examineaza acele culturi celulare pentru simptome de pojar, nimeni nu se uita sa vada daca exista acolo vreun virus, caci oricum acel virus nu a fost niciodata izolat, dupa cum a reiesit din procesul pojarului! Iar in final, lichidul filtrat dintr-o cultura a acestui "izolat" este folosit pentru productia de vaccinuri!

Stati, ca nu se termina aici.

Urmatorul pas: se mai adauga la acea cultura 2 tipuri de antibiotice, penicilina si streptomicina, si se mai lasa o zi. Dupa aceea celulele sunt inspectate din nou - iar daca acum apar si mici gauri in celule, din nou se presupune ca "virusul" a fost raufacatorul!! In treacat, se mentioneaza totusi ca "unele gauri pot aparea fara sa fie cauzate de pojar." [hehe - n.m.]

Daca nu se observa o astfel de vatamare, se repeta procesul. Daca nici atunci celulele nu sunt vatamate semnificativ, cultura se arunca. Dar daca 50% sau mai mult din celule sunt acum bolnave, denaturate si deformate din greu, cultura este pusa repejor la congelator pe post de "stoc de virus rujeolic izolat pentru vaccinuri"!! 

Ati retinut, sper, ca totul se face fara a detecta "virusul"!

Dragii mei, acesta este procesul recomandat de CDC ca pasi necesari in productia de vaccinuri antirujeolice. Nu se mentioneaza niciun cuvintel despre vreo linie celulara de control, niciun cuvintel despre izolarea si purificarea dupa criterii stiintifice a "virusului", nicio caracterizare biochimica a acizilor nucleici si nicio microfotografie a acestui "virus"! Celulele sunt pur si simplu otravite, contaminate si se da vina pe un virus rujeolic invizibil, desi boala de care sufera acele celule este complet diferita de pojar. 

In final, exact suspensia din aceste linii celulare otravite (impreuna cu adjuvantii de rigoare, deci si mai multe neurotoxine) este injectata bebelusilor prin vaccinul ROR!

In versiunea MMR produsa de Merck, ciulamaua de neurotoxine este descrisa asa:
"M-M-R® II (vaccin viu impotriva pojarului, oreionului si rubeolei) este un vaccin cu virus viu pentru vaccinarea impotriva rubeolei, oreionului si rujeolei (pojarului).M-M-R II este o solutie sterila liofilizata continand (1) ATTENUVAX® (vaccin cu virus rujeolic viu), o linie mai atenuata a virusului rujeolic derivat din tulpina Edmonston a lui Enders si cultivata pe fibroblaste de embrion de gaina; (2) MUMPSVAX® (vaccin cu virus urlian viu), tulpina Jeryl Lynn™ (B level) a virusului urlian cultivata pe fibroblaste de embrion de gaina; si (3) MERUVAX® II (vaccin cu virus rubeolic viu), tulpina Wistar RA 27/3 cultivata in fibroblaste pulmonare diploide umane (WI-38) [celule fetale de la fetusi avortati - n.m]. Celulele sunt cultivate in Medium 199 (o solutie salina tamponata, cu vitamine si aminoacizi plus ser fetal bovin), totul contine SPGA (sucroza, fosfat, glutamat si albumina umana recombinanta) ca stabilizator si antibioticul neomicina."
Va place reteta numai buna de injectat in organismul bebelusilor?

Ca fapt divers, iata ce putem citi despre prepararea vaccinului antirujeolic intr-un manual universitar romanesc de "Imunologie si imunochimie" (autor Grigore Mihaescu, referenti stiintifici: dr. Tatiana Vassu, prof. dr. Toma Nicolae):

"Vaccinurile virale inactivate au cateva dezavantaje. Uneori, tratamentul cu un agent chimic anuleaza imunogenitatea unor proteine virale, astfel incat raspunsul imun fata de virusul inactivat nu este protector. De exemplu, inactivarea cu formol a virusului rujeolic anuleaza imunogenitatea proteinei de fuziune (F), iar vaccinul isi pierde proprietatea protectoare."

Helloo!! E cineva acasa?? Iata deci afirmatii valoroase, din surse universitare. Cu alte cuvinte, se stie deja si oficial si se preda si la facultate ca vaccinul nu are nicio "proprietate protectoare"

Cum ramane, domnilor experti si studenti? V-ati lamurit acum ca nici profesorii care va predau materiile nu cred in vreo protectie vaccinala?

Dragi parinti, intrucat doar voi sunteti responsabili pentru sanatatea copiilor vostri, va recomand sa cititi cu atentie nu numai prospectele vaccinurilor, dar si modul de preparare a vaccinurilor, inainte de a decide daca va injectati bebelusii cu asemenea substante!

Va doresc sanatate si multa intelepciune!

12 comentarii:

  1. toti medicii cu scaun la cap nu-si vaccineaza familia si nu se vaccineaza. din pacate dureaza ceva ani pana experienta de medic incepe sa se bata capin cap cu ceea ce li s-a inoculat (aproape ca printr-o vaccinare obligatorie) in timpul facultatii. Felicia, jos palaria pentru fiecare articol in care pui cu hotarare si fara prea mult drept de apel punctul pe i. Cine are urechi de auzit sa auda!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri!
      Asa e, cine are urechi de auzit va auzi.

      Ștergere
  2. In spania a aparut iar difteria. Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform medicinei alopate, difteria ar fi cauzata de "otrava" (toxina) bacteriei respective, da?
      Simptomele sunt multiple (si aici incepe bajbaiala medicinei alopate): inflamarea laringelui, a gatului, a nasului, a amigdalelor, inflamarea ganglionilor limfatici, febra etc.
      Ca atare, diagnosticul alopat "difterie" este doar o eticheta pe borcan (ca si la pojar), inglobeaza la gramada mai multe simptome si nu ne ajuta la constientizat cauza reala a simptomelor.
      Trebuie analizat ca intotdeauna fiecare simptom individual, tesuturile afectate etc.
      Ca atare, nu putem sti exact ce a avut acel copil.
      Apoi, conteaza mult si istoria medicala anterioara a copilului diagnosticat cu "difterie", conteaza mult si ce "tratament" i s-a administrat si daca nu cumva medicamentele au agravat starea lui, asa cum a fost cu copilasul german mort pe hartie "de pojar", dar in realitate din cauza unei afectiuni cardiace peste care primise toate vaccinurile, plus medicamentele administrate la primul spital, unde starea i s-a agravat fatal si a fost transportat de urgenta la clinica Charité din Berlin pentru a musamaliza probabil malpraxis-ul!
      Ca fapt divers, o mamica de copil nevaccinat imi povestea ca ajunsese cu fetita ei la un control in spital, unde i s-au facut copilei TREI teste de tuse convulsiva doar-doar o iesi vreunul pozitiv, pentru a se putea apoi bate toba prin presa ca "un copil nevaccinat a facut tuse convulsiva".
      Niciodata nu trebuie subestimate conflictele de interes ale celor implicati in astfel de povesti mediatizate.
      Eu zic ca e bine sa filtram totul si sa nu inghitim pe nemestecate povestile isterizante servite de mass media.

      Ștergere
    2. Buna ziua! Va respect munca si va apreciez postarile. As avea nevoie de ceva informatii si ajutor pentru a putea sustine dreptul de a alege daca iti vaccinezi sau nu copilul, Din nefericire vad o mare lipsa de respect fata de alegerea pe care cineva o face, informat fiind. Eu nu am atat de multe cunostiinte si referinte medicale cum aveti dvs dar as fi dispusa sa ajut. Am citit articolele despre CDC, despre eficienta vaccinurilor si despre riscurile la care imi expun copilul. Ma deranjeaza enorm batjocura sociala fata de o alegere naturala, fireasca. Vrea sa fac un articol care sa promoveze: dreptul al liber arbitru, dreptul de a primi un tratament egal in ceea ce priveste educatia (sunt gradinite care cer carnetul de vaccinare) si serviciile medicale primite, cat si tratament civilizat, normal din partea medicilor. Stiu ca nu sunt singura si cred ca o campanie puternica, a parintilor uniti in acest sens ar fi de bun simt in aceste momente cand se incearca cu orice pret sa ni se forteze mana.

      Ștergere
    3. Buna ziua! Va rog contactati-ma pe Facebook (Feli Popescu) si relatati-mi cum ati putea ajuta. Avem deja un nucleu de actiune, dar e nevoie de mult mai multi oameni implicati :-)

      Ștergere
  3. Trebuie sa fii ultimul imbecil ca sa mai accepti un vaccin dupa ce te informezi mai mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai mi-e rau ce citesc aici!!!!!!!!!! Cum e posibil??? Va multumesc pentru informare, vine f oportun deoarece chiar luna viitoare nepotica mea ar fi programata la acest vaccin pe care acum e clar ca NU il va face, va multumesc cu toata suflarea mea! Va doresc toate bune! Geta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne-ajuta! Ma bucur mult pentru nepotica si va doresc si eu cele bune!

      Ștergere
  5. Experimente de laborator, distrugerea celulelor fara experimente de control, asta mai e stiinta?????? Si pe baza unor asemenea ineptii sanctificate de cartelul farmaceutic sa ne injectam copilasii cu proteine animale si cu alte substante contaminante?? Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ingrozitor! De cand am stopat vaccinarea (am apucat a le face pe primele, de la 2 luni), copilul este mult mai bine, dupa ce la inceput a reactionat cumplit! Tipete encefalice, eruptie pe tot corpul, febra, febra, febra, ii tremurau manutele mititelul... Acum m-am trezit si citesc zi si noapte numai despre vaccinuri! Este inimaginabil ce se intampla cu sufletele astea micute care ne sunt date pentru protectie si iubire si grija, iar noi suntem orbi si orbiti sa-i ducem ca la taiere. Cu cat citesc mai mult, parca am intrat in cuibul de vipere! Nu se dau inapoi de la nimic pentru profit?
    Multumesc pentru tot ce faci! Dau si eu mai departe!
    Doina

    RăspundețiȘtergere