vineri, 24 aprilie 2015

Tesuturile fetale din vaccinuri - una din cauzele posibile ale autismului

Dr. Theresa Deisher, cercetator cu doctorat in fiziologie moleculara ci celulara la Universitatea Stanford, a publicat impreuna cu K. Koyama o lucrare stiintifica in care expune posibilitatea ca fragmentele de ADN ale tesuturilor fetale continute in vaccinuri sa fie una din cauzele autismului declansat de vaccinuri.
“Ipoteza noastra este ca ADN-ul contaminant din celule fetale umane contribuie la instabilitatea genomica a tulburarii de spectru autist, asa cum a fost demonstrat prin mutatiile genetice de novo.
Este posibil ca aceste fragmente sa contamineze prin incorporare genomul unui copil si astfel sa perturbe functionarea normala a genelor, ducand la fenotipuri autistice.
“CONCLUZIE: [...] ADN-ul uman strain incorporat de celulele umane va fi transportat in nuclee si integrate in genomul-gazda, ceea ce va cauza modificarea fenotipurilor. Ca atare, fragmentele de ADN uman fetal din vaccinuri pot fi una din cauzele tulburarii de spectru autist la copii, cauzate de vaccinare. Vaccinurile trebuie sa fie sigure, fara contaminari prin ADN uman [...] si trebuie create in procese de productie aprobate din punct de vedere etic.
Dr. Deisher a lucrat peste 19 ani in biotehnologia comerciala, lucrand cu multe companii cum ar fi Genentech, Repligen, Amgen, iar descoperirile ei au fost sursa mai multor studii clinice pentru multe boli. Dr. Deisher este un cercetator cu background stiintific incontestabil.
Importanta cercetarilor independente
Cand discutam de studii stiintifice despre vaccinuri, suntem bombardati cu studii finantate de industria farmaceutica, studii sponsorizate de producatorii de vaccinuri. Acestea sunt studiile utilizate pentru a justifica siguranta diverselor vaccinuri administrate copiilor la scurt timp dupa nastere. Vaccinarea este in prezent una dintre cele mai controversate subiecte medicale. 
Este uimitor cat de multe publicatii stiintifice peer-reviewed, mai vechi si mai noi, demonstreaza clar pericolele multiple asociate cu vaccinurile, si totusi populatia este bombardata si manipulata cu propaganda despre cat de "sigure" ar fi vaccinurile.
Asa cum exista informatii care sugereaza ca vaccinurile ar fi sigure, asa exista informatii care sugereaza ca ele nu sunt sigure deloc. Tocmai de aceea este important ca oamenii sa se informeze independent si sa nu accepte orbeste tot ce li se spune de catre autoritati. Exista multe publicatii in jurnale reputate, peer-reviewed, care subliniaza clar pericolele multiple asociate cu vaccinurile, dar un research personal nu trebuie sa se limiteze la publicatiile peer-reviewed, ci trebuie sa includa si cercetarile independente ale unor oameni de stiinta precum dr. Deisher. 
O idee gresita vehiculata in mass media este ca "antivaccinistii" nu ar intelege ce este stiinta. In realitate, o buna parte din "antivaccinisti" sunt cercetatori, medici, profesori, biologi, imunologi. Miscarea "antivaccinista" are la fel de multa stiinta de partea ei ca si miscarea "vaccinista". In final, aceste etichetari care urmaresc scindarea populatiei nu-si au sensul. Desi adesea convingerile si emotiile noastre ne impiedica sa facem acest lucru, cel mai bine este sa examinam stiinta dintr-o pozitie neutra.
Se fac tot mai multe eforturi pentru a reduce la tacere discursul public care critica siguranta vaccinurilor. Aceste eforturi sunt de-a dreptul ridicole, intrucat acest subiect are in continuare multe intrebari ramase fara raspuns. Stiinta nu progreseaza cenzurand discutiile critice. Apelurile la inabusirea vocilor critice intr-o chestiune stiintifica inca dezbatuta in lumea medicala sunt ingrijoratoare. Stiinta progreseaza prin cercetare, dezbatere si discutii critice, nu prin cenzura si musamalizarea informatiilor.
Sursa: http://www.collective-evolution.com/2014/09/05/human-fetal-dna-fragments-in-vaccines-are-a-possible-cause-for-autism-according-to-this-stanford-scientist/  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu