miercuri, 4 iulie 2012

Aldehida formica ne aduce cancerul deja ambalat, in vaccinuri

Este oficial inca de acum un an (a aparut pana si pe site-ul "National Cancer Institute"): "omii" de stiinta ai guvernului american au admis intr-un sfarsit ca aldehida formica trebuie plasata pe lista substantelor cancerigene!! Agentia Internationala pentru Cercetare despre Cancer (IARC) clasifica aldehida formica ca si carcinogen uman (IARC Monographs on the Evaluation of Carcinogenic Risks to Humans, Volume 88 (2006), Formaldehyde, 2-Butoxyethanol and 1-tert-Butoxypropan-2-ol). In 2011, Programul National de Toxicologie, un program de inter-agentii al Departmentului Sanatatii si Serviciilor Umane, a clasificat aldehida formica ca si carcinogen uman cunoscut in al 12-lea Raport asupra Carcinogenelor.

Wow, ce mai cucerire stiintifica!! Se stia chestia asta de vreo 50 de ani, cam atat le-a trebuit ca s-o admita public :-(

Ah, o precizare: studiile s-au facut numai pe baza expunerii la aldehida formica sub forma de atingere sau inhalare. De ce oare n-or fi facut si un studiu in care sa se vada consecintele injectarii aldehidei formice in organismul unui bebelus al carui sistem imunitar si a carui bariera cerebrala inca nu sunt complet dezvoltate?


Guvernul american recomanda reducerea expunerii la aldehida formica. Suntem avertizati cu generozitate ca aldehida formica se afla in furnirul mobilei (si trebuie sa aerisim si mai bine), se mai afla si in placile aglomerate, in anumite produse utilizate in saloanele de coafura... Foaaaarte important, mai ales ca sunt foarte multi oameni care isi ling mobila de 5 ori pe zi sau care isi injecteaza spuma de par prin vene ;-(((

Ah, pardon, apropo de injectare, ce au uitat dumnealor sa precizeze este ca aldehida formica este foarte prezenta in vaccinuri!! Informatia vine din insusi templul oficial al inselaciunii mondiale, CDC (Center for Diseases Control): AICI si AICI. Asta pentru naivii care vor surse oficiale - pe pariu ca nici sursele oficiale nu le vor deschide ochii?

Iata si o poza, ca sa fie totul mai clar:



Iata in ce vaccinuri se afla (recunoscut oficial) aldehida formica: Anthrax (BioThrax), DTaP (all brands), DTaP-Hep B-PPV (Pediarix), DTaP-Hib (TriHIBit), DT (all brands), Td (all brands), Hepatitis A (Havrix, Vaqta), Hepatitis A-Hepatitis B (Twinrix), Hib (ActHIB), Hib-Hepatitis B (Comvax), Influenza (Fluzone, Fluarix, FluLaval), Japanese encephalitis (JE-Vax), Polio-virus inactivated (Ipol), Tdap (Adacel, Boostrix) conform cartuliei roz a CDC, Vaccine Excipient & Media Summary, pg. E-2

Deci sa ne intelegem, recomandarea guvernului american suna asa: nu atingeti obiecte cu aldehida formica, nu inhalati aldehida formica, feriti-va cat puteti, dar lasati sa fie injectata in organismul copiilor vostri!

Si pe pariu ca se merge mai departe cu vaccinarea ca si pana acum, iar domnilor producatori de vaccinuri gura le miroase doar a micsunele ca si pana acum??? In fond, cati parinti isi duc copiii la vaccinare si solicita sa citeasca prospectul vaccinurilor ca sa vada toate otravurile care sunt injectate in organismul copiilor lor? Asta ar echivala cu crima de lezmajestate de a pune sub semnul indoielii integritatea medicului pediatru si - dupa cum stim - iubitorii de vaccinuri refuza cu obstinatie sa-si puna la contributie propriul creier, din moment ce e mult mai comod (si lipsit de orice conflicte interioare) sa aiba incredere in ce le spune "specialistul" :-(


Iata un citat dintr-unul din raporturi (cred ca e usor de inteles si pentru cei care nu stapanesc asa bine limba engleza):

Carcinogens Background Document
Formaldehyde ingestion results in severe corrosive damage to the gastrointestinal tract followed by CNS depression, myocardial depression, circulatory collapse, metabolic acidosis and multiple organ failure. The toxic effects of formaldehyde in experimental animals include irritation, cytotoxicity, and cell proliferation in the upper respiratory tract, ocular irritation, pulmonary hyperactivity, bronchoconstriction, gastrointestinal irritation, and skin sensitization.  Other reported effects include oxidative stress, neurotoxicity, neurobehavioral effects, immunotoxicity, testicular toxicity, and decreased liver, thyroid gland, and testis weights (IARC 2006, Asian et al. 2006, Sarsilmaz et al. 2007, Golalipour et al. 2008, Ozen et al. 2005, Majumder and kumar 1995).

Iata un pasaj extrem de interesant dintr-un articol redactat de autoarea

The key to all the above, as I assess it, is this which the formaldehyde document points out:

Genetic and related effects: Formaldehyde is a direct-acting genotoxic compound that affects multiple gene expression pathways, including those involved in DNA synthesis and repair and regulation of cell proliferation. … In vitro studies with mammalian and human cells were positive for DNA adducts, DNA-protein crosslinks, DNA-DNA crosslinks, unscheduled DNA synthesis, single-strand breaks, mutations, and cytogenetic effects (chromosomal aberrations, sister chromatid exchange, and micronucleus induction).

A DNA adduct is a base in the DNA covalently [sharing electrons from one to another] bonded to a (cancer-causing) chemical.  This has been shown to be the start of a cancerous cell, or carcinogenesis.

Now, I have one more question to ask, and it is this:  Coincidentally childhood cancers have been on the rise precipitously and concomitantly, it seems, with the rise in mandated vaccinations starting as early as birth (Hepatitis B vaccine is administered then).  What connection is there between formaldehyde and Formalin in vaccines with childhood cancers?  How does that question correlate with this information from the National Cancer Institute FactSheet Childhood Cancers?

Among the 12 major types of childhood cancers, leukemias (blood cell cancers) and cancers of the brain and central nervous system account for more than half of the new cases. About one-third of childhood cancers are leukemias. The most common type of leukemia in children is acute lymphoblastic leukemia. The most common solid tumors are brain tumors (e.g., gliomas and medulloblastomas), with other solid tumors (e.g., neuroblastomas, Wilms tumors, and sarcomas such as rhabdomyosarcoma and osteosarcoma) being less common.

Now go back and read what the Carcinogens Background Document found and see if there are any dots that can be connected.  Shouldn’t some member of Congress be asking questions or investigating vaccines?*

_____________________________
*Sursa: http://vactruth.com/2012/02/07/formaldehyde-vaccines-dna-adduct/

* * * * *

In final, tare i-as intreba pe cei care apara dogma vaccinarii cu dintii: nu-i asa ca veti continua sa va vaccinati copii si dupa ce ati aflat ca vaccinurile contin o substanta in sfarsit confirmata din surse oficiale ca fiind CANCERIGENA? Daca ati afla ca aldehida formica e prezenta intr-un anume aliment, ati renunta la acel aliment imediat, dar afland ca se afla in vaccinuri si este injectat direct in corpul copiilor (trecand deci de bariera protectiei cutane si stomacale!!), asta v-ar deranja cumva somnul lin? ;-((((

9 comentarii:

  1. Buna,

    Numele meu este Cristina Fulea si reprezint Qbebe.ro, portalul dedicat tuturor mamicilor.

    Te contactez deoarece dorim sa publicam un articol: "Alaptarea: prima dovada a iubirii de mama" si ne-ar placea sa contribui si tu la crearea acestui articol cu experienta ta legata de nastere.

    Daca te intereseaza propunerea noastra, te rog sa imi scri pentru ati oferi mai multe detalii la adresa de mail: cristina.fulea@divainteractive.ro

    Astept raspunsul tau.

    Toate cele bune!

    Cristina Fulea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Feli, ca sa stii ce ai sa promovezi :P

      http://www.qbebe.ro/bebelusul/sanatate/primele_teste,_vaccinari_si_vizite_la_medic_ale_bebelusului_tau

      :))))

      Ștergere
  2. Feli, si asa deci, e cancerogena :))). Ii dau share, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreina, scumpa, iata mesajul pe care l-a primit Cristina Fulea in 2011, cand mi-a facut invitatia:

    Draga Cristina,

    M-am uitat putin pe site-ul vostru si marturisesc ca sunt putin contrariata de articolul “10 lucruri pe care sa nu le faci cand ai un bebelus”!! Mai exact, punctul 3 mi se pare total in gard (ca sa nu spun mai mult):

    3. NU exagera cu tinutul bebelusului in brate Cand bebe e foarte mic si dragalas, iti vine sa-l tii in brate si sa-l alinti non-stop. Poate, la inceput, ti se va parea usor sa-l adormi la tine in brate sau sa-l legeni, insa gandeste-te cand va trebui sa faci asta cu un bebe de peste 10 kg. Alinta-l, canta-i, tine-l in brate, insa invata-l sa adoarma singur la el in patut si nu il obisnui cu leganatul.

    Aici nu e vorba de ce-ti vine TIE sa faci, ci de ce are nevoie bebelusul!! Ori un bebelus are nevoie de apropierea si caldura CONSTANTA a mamei lui, nu sa doarma singur in patut!! Zau, articolul asta a fost scris de vreun barbat?? Pai sa ma explic: deci bebelusul ala a stat 9 luni de zile intr-un paradis de caldura si plutire si leganare divina, este apoi scos brusc in lumea asta rece si straina, iar mamica lui – in loc sa fie constant langa el si sa ii ofere caldura si apropierea trupului ei (ceva ce copilul cunoaste si iubeste si ce ii face bine!), il azvarle in patutul lui si-l lasa singur, dupa motto-ul “Ce, nu-ti ajunge ca te-am avut lipit de mine si te-am leganat 9 luni de zile? Ia mai stai si singur, mama ta de dependent!” – asta e mesajul pe care-l primeste copilul, impreuna cu senzatia de abandon!!! E asa de greu de priceput ca un bebelus are nevoie ca de aer de apropierea mamei lui si de contactul fizic aproape permanent cu ea? Cat despre 10 kilograme, orice mamica poate sta linistita: unu la mana, nici un copil de 10 kg nu-ti va solicita sa faci ceea ce faceai cu un bebelus (asta e doar in imaginatia rationalizata a adultilor care se simt amenintati de nevoile bebelusului), iar doi la mana, orice mama are in ea capacitatea si chiar dorinta de a-si tine in brate si a-si legana copilul chiar si la 18kg (cam unde suntem noi acum, la 3 ani ai lui David); o mama care nu simte asa are probleme mari ea insasi, probleme care in nici un caz nu au vreo legatura cu copilul…

    La fel, punctul 4 este o continuare la punctul 3: nu-l lasa sa planga prea mult, ia-l in brate, DAR intotdeauna pune-l la loc in patutul lui, adica lasa-l din nou singur! Astea sunt sfaturi date cu creierul (si inca un creier al unui om lipsit de empatie). Mai cititi despre beneficiile co-sleepingului, despre attachment parenting, intre timp oamenii si-au mai deschis sufletele fata de adevaratele nevoi ale bebelusilor, iar aceste curente de gandire (si simtire!) sunt extraordinar de benefice pentru orice copil! Noi si acum dormim cu David si chiar daca acest lucru nu este benefic pentru relatia sot-sotie, noi suntem adulti si putem suporta cativa ani de frustrare sexuala, DAR cand vedem cat de fericit si implinit si plin de viata este copilul nostru si cum rade in somn si e multumit sa-si simta parintii langa el, ne creste inima de fericire!

    De asemenea, am observat ca pe site-ul vostru se recomanda foarte vehement vaccinarea si cum eu sunt total impotriva vaccinarii, nu cred ca suntem compatibile si deci nu cred ca doresc sa contribui la vreun articol de pe acest site.

    Imi cer scuze daca te-am suparat prin sinceritatea mea si modul direct de a ma exprima, dar cand e vorba de copii nu mai am energie si nici chef sa fiu mai diplomata.

    Cu bine, Felicia

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. Postarea asta o facusem in 2011, acum am actualizat-o si completat-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Feli,

    Sunt si eu mamica si am o nedumerire:trebuie sa fac MMR-ul si nu vreau, am aflat prea multe informatii si nu mai pot.
    Intrebarea mea e, ce se da unui copil care face vreo boala a copilariei?Sa il ajut cu ceva natural in boala.

    Multumesc pentru atata informatie stransa intr-un singur loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare boala are cauze individuale.
      Vezi pe YouTube: Cele 5 legi biologice ale naturii!
      Felicitari pt. decizia de a nu face ROR-ul, e unul din cele mai cumplite vaccinuri!

      Ștergere